søndag 7. februar 2010

Strikkegarn KRISE!!!

Luna  127

Ja,det føles i alle fall slik ut.

Her om dagen fikk jeg litt panikk for å si det slikt. Jeg innså at garnlagret mitt ikke har fått noen kompiser i det siste. Ja,det er faktisk veldig lenge siden de fikk det.. Så jeg ble litt panisk selv om jeg lengst bak i bakhodet vet at et helt skap fult av garn skulle egentlig være nok,men ,nei… Fornuften min sier at det er nok,men lysten min til å hamster MYE garn er enda større. Min kjære søster fikk ca 20 nøster med superwash garn til meg da hun var på visitt og da fikk jeg enda mere panikk ;-) Jeg MÅ jo få erstattet de 20 nøstene med 20 nye :-) Ikke sant??

I tilleg så har jeg en hund som ELSKAR garnet mitt og av og til når jeg ikke har fått lagt bort strikketøyet eller gjemt garnet mitt så finner jeg det opprevet og i en tull på gulvet med en uskyldig liten Luna som titter på meg . Ja,der røk det garnet.. Jä,det garnet må jo selvsagt også erstattes.. Luna elsker Ole brumm,må vel strikke en ny til henne som tåler kvasse valpetenner.

Det går hart utover strikkepinnene mine også med en garnstrikkeelskende valp i huset! Her om dagen hadde hun spist opp strengen på 4 pinnen min. Sukk,må vel kjøpe ny der å ;-)

Så i morgen bærer det til byen for å kjøpe garn og strikkepinner..

Ønsker dere en flott uke…

7 kommentarer:

 1. Alltid kjekt med unnskyldninger for å kjøpe mer garn! Flott å se deg tilbake i blogglandia! Regner med det dukker opp masse fint her etter hvert! Og Luna er alldeles nydelig! En skikkelig hjerteknuser!
  Ha en kjempeflott uke!

  SvarSlett
 2. Heia:)
  Sjekk http://lykkelita73.blogspot.com/
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Bodyen var kjempefin! SÅ myk og god, og den passet - enda baby-Edvard er en stor gutt og ikke passer de minste størrelsene i babytøyet som var gjort klart til han:)
  Koselig blogg du har og jeg er sikker på du inspirerer mange til å ta fram strikkepinnene så masse fint som du produserer!
  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 4. Ja det ble fine bilda:)
  Enda en gang tusen takk for vottan og for middagen:)
  God helg tel dæ også:)

  SvarSlett
 5. Hoho - en sånn "skøyer" har vi her hjemme også. Jeg har nesten lært meg å gjemme vekk garnet nå. Det beste er gjerne å strikke det opp!

  Hun er kjempefin - ikke sant det er kjekt med hund?

  SvarSlett
 6. Nei æ treng ikke å frys, vottan e hærlige, ska legg de ut etterhvert:)
  Goklæm:)

  SvarSlett
 7. Sætt vældi stor pris på garne e fækk hos d, ska du vett!! <3
  Kjæm VÆLDI godt mæ, å ha brukt etpar nøstæ allerede ;)
  TUSEN TAKK!!

  SvarSlett